Украса детски рожден ден

Украсата за детски рожден ден е изключително важен елемент от организацията на всяко тематично парти. Тематичната украса ще създаде допълнително настроение и ще допринесе  за наличието на една приказна атмосфера на Вашето тематично парти.

Когато празнувате рожден ден на дете до 3годишна възраст не е подходящо да поръчвате тематично парти, т.к децата на тази възраст се забавляват индивидуално и ще бъде почти невъзможно да бъдат организирани. За да имате тематика на партито вие можете да поръчате тематична украса с любимият анимационен герой на детето Ви. Предлаганите теми от Игромания за тази възраст са: Мики Маус, Мини Маус, Мечо Пух, Пес Патрул, Макуин светкавицата, Принцеси, Феи и др.

Когато празнувате рожден ден на деца над 3 годишна възраст, Ви съветваме да поръчате украса в унисон с темата на партито и тортата. Предлаганите теми за тази възраст са: Спайдермен, Лего Нинджаго, Костенурки нинджи, Пес Патрул, Енгри Бърдс, Дисни Принцеси, Барби, Замръзналото Кралство, Калинката и черния котарак, Уинкс Клуб и др.

Ние в детски клуб Игромания в София украсяваме сепаре за поднасяне на тортата в залата за родители. Декорацията се състои от : плакат в темата на украсата, покривка, чинийки и сълфетки в цвета на украсата, фолиева цифра, декорация на стената, декорация на масата. Декорацията на стената може да бъде направена от фолиеви балони, латексови балони в форма на хоризонтални, вертикални колони,  венци, балонени цветя, пеперуди, хартиени ветрила и др. Декорацията на масата може да бъде от балони на клечка във ваза, фолиеви звезди, сърца, топки, хартиени топки, виенско колело със светещи лампички и др.

По-голяма част от детските клубове декорират малка парти маса, като освен за украса Вие трябва да поръчате и сладък бар, който е на значително  високи цени. По този начин разходите Ви значително ще се увеличат. Самостоятелните снимки на парти масата Ви ще бъдат красиви, но ако решите да се снимате с гостите си пред парти масата ефектът ще бъде незначителен, имайки в предвид малката площ на украсата.

Ние се отличаваме от останалите детски клубове , т.к украсата която предлагаме е свързана с най- важният момент от всяко детско парти ритуалът по поднасяне на тортата. При нас не е необходимо да поръчвате сладък бар за партито Ви. Чрез декорацията която предлагаме снимките от вашето парти ще бъдат различни, красиви и незабравими, т.к. украсата ще бъде декор на най – важният момент от всеки детски рожден ден духането на свещичките на детето, за обградено от приятелите му. Снимките, които ще имате от празникът на детето Ви ще бъдат спонтанни, непринудени, истински и различни.