Детски парти център за 5годишни момчета

Детски парти център Игромания е изключително подходящ за провеждане на детски рожденни дни на възраст 3 до 10г. Основните ни предимства са атракционите с които разполагаме, както голямата свободна площ, която нашите аниматори ще използват за организиране на забавни и интересни игри.

Атракционите с които разполагаме са подбрани по- такъв начин за да могат децата да се забавляват заедно, като същевременно осигуряваме тяхната безопасност. Диаманта на Детски клуб е Игромания е огромния ни басейн с топки , който е неизменна част от всичките ни парти програми. Любими атракциони на децата на тази възраст са големия батут, прекрасните пързалки, страхотното лего и още много изненади.

Тематичните ни украси в комбинация с тематичните партита ще допринесат за една приказна атмосфера, чрез която ще сбъднем мечтите на Вашето дете. Най – подходящите партита за тази възраст са Спайдърмен, Железния човек, Батман, Костенурка нинджа, Пес патрул и др.

За да бъде тържеството максимално емоционално ще организираме невероятна дискотека пред видео стена, на която ще прожектираме известни хитове с just dance движения за да направим забавлението на децата наистина интригуващо.

Заповядайте при Нас за да организираме най- невероятното детско парти!