Детски парти клуб

Детски парти клуб Игромания в София е със стратегическа локация в близост до кварталите Красно село, Бели Брази, Лагера, Красна поляна, Хиподрума, Борово, Овча Купел, Павлово, Бъкстон, Гоце Гелчев, Стрелбище. Площта на която се простира е 230 м², като са обособени две прекрасни зали: зала за игра и зала за родители.

Зала игра

Залата за игра е нашия диамант, където децата ще се пренесат в царството на игрите и изненадите. Погрижихме се да осигурим атрактивни играчки за всяка възрастова група – за малки (2-5г ) и за по-големи деца (6-10г), което включва кабинков лабиринт с две пързалки и огромен басейн с топки 20 м² , голям трамплин, голяна пързалка със стъпала за катерене,  къщичка, електрически баскетбол, електрическо пияно,огромен конструктор лего, пързалка хипопотам, клатушки и още изненади , а за по-големите…  джага, айс хокей и диско стена.  Интериорът на детски парти център Игромания София е изцяло в морска тематика, като ще направи света на Игромания още по-чуден и тайнствен за Вас.

Това е рецептата на детски парти клуб Игромания в София + щипка обич, грижовност и отдаденост!
Очакваме ви!

Зала родители

Създадохме кът и за Вас, „порасналите деца”. Той е уютен, просторен, свеж и релаксиращ, решен в топли тонове и естествени материи. Там вие с вашите приятели можете да се отпуснете и да полеете подобаващо празника на вашето дете, дори и компанията ви да е по-голяма (30 души). Помислихме както за комфортната обстановка, така и за селекцията храни и напитки, които със сигурност ще направят прекарването ви още по-приятно.