Детска дискотека в София

През март 2022г открихме нова зала за деца над-9годишна възраст в която организираме най-щурата детска дискотека. Залата е с високо техническо ниво на оборудване Ди Джей пулт, професионална колона, лаптоп, мултимедия. В зависимост от възраста и интересите на детето Ди Джей партито може да има различна насоченост- Fortnight party, Just Dance party, Tik Tok Party, като продължителността му е 60мин. Партито стартира с опияняващи танци пред нашата видео стена, като водещия пуска клипове на най-актуалните и харесвани хитове. Приятелите на Вашето дете, които не са почитатели на танците могат да влезят в ролята на жури, като за тази цел има на разположение прекрасни червени въртящи столове.

След танците следва пауза за почерпка с вкусна пица. В случай, че децата желаят продължаваме с танци, като докато са хапвали са споделили с нас любимте им песни.

Имаме и друг вариант, ако танците са им омръзнали, продължаваме с игри лимбо, криеница, сляпа баба, асоциация вариантите са много, аниматора преценява с какво да забавлява децата според тяхната възраст.

Следва най- важния момент поднасянето на тортата. Всички приятели поднасят своите пожелания към рожденника, отново е време за почерпка с торта.

Следват индивидуални игри- джаги, въздушен – хокей, плейстейшън 5, билярд…..

Ако желаете рожден ден с индивидуално отношение и прекрасни емоции, Top Spot (виж тук) e правилния избор.