Рожден ден 9,10,11 години

Детски парти център Игромания предразполага и по-големите деца да изпитат незабравим празник, изпълнен с много игри, уют, забавления, топло отношение и вкусен приготвен на място кетъринг .

А как може да усетите това незабравимо изживяване?

 С нашата луксозна парти зала  “Top Spot”/виж повече/ с площ от 120кв.м с капацитет 20деца и 20възрастни. Зоната за родители е комфортна, просторна и модерна. В залата е обособен кът с атракциони, съобразени с интересите на по-големите деца като: Билярд, хокей, джаги, Плейстейшън 5. Разполагаме с просторно място, на което децата ще могат да танцуват с  ди джей апаратура на високо ниво  и видео стена, с която танците по желание могат да бъдат придружени със състезателни игри.

Първите 20-30минути, децата играят свободно на атракционите, след като всички гости са посрещнати забавленията започват. Дискотеката е играта, която всички  обичат ,защото можем да я представим по различни начини спрямо интересите на децата.

Следва хапване и състезателни игри. Винаги се стараем в организирането на игрите, така че те да бъдат разнообразни, съобразени с децата спрямо техните интереси – мисловни игри, състезателни и т.н.т. След много игри и емоции идва ред и на ритуала за торта придружен с много снимки, пожелания отправени от гостите към рожденика, пред прекрасна арка от балони с името на рожденика .

  Остават 40 минути, които децата и родителите хапват торта и имат време да се насладят на плейстейшъна или другите атракциони.

Ще се радваме да бъдем част от Вашият специален празник!


 [P1]