Торта за детски рожден ден

Най-вълнуващият момент от всеки детски рожден ден е ритуала по поднасяне на тортата. Детската торта е символ на толкова много неща като, духането на свещички е свързано със сбъдване на най- съкровеното желание на рожденика, картинката или фигурките, които са поставени върху тортата са съобразени с любимите му герои, най-прекрасните снимки които запечатват вашите спомени, отново са свързани с ритуала по поднасяне на тортата. Изборът на детска торта трябва да бъде съобразен с възрастта на детето.

Детска торта за деца от 1 до 4г. Първите рождени дни на детето ни са изпълнени с много трепети и вълнение. Детската торта трябва да бъде съобразена, както като визия, така и като вкус. За малки деца Ви съветваме да изберете лека торта, без шоколад или плодове. От нашият асортимент Ви съветваме да изберете бисквитена торта с млечен крем на „Домашната сладкарница“ или еклерова с баварски крем на „Сладкарница Лагуна“.  Има две алтернативи за дизайна на тортите : торта с фото картинка или фигурална торта. Ние Ви съветваме да изберете фигурална торта за тази възраст, ако бюджетът Ви го позволява. В случай, че ползвате пакетните цени на детски клуб Игромания ще имате доплащане между 0,80 лв. и 1,20 лв. на парче. Размерът на тортата се определя по следният начин децата+родителите делено на две, т.е. ако имате 10 деца и 10 родители, 10 парчета торта е достатъчна.

Детска торта за деца от 5 до 10 години. На тази възраст децата имат собствено мнение и изборът относно дизайна е до голяма степен в техните ръце. Асортиментът на фигурални торти за подходящи за деца на тази възраст е ограничен, ние Ви съветваме да изберете торта с фото картинка. При изборът на вкус алтернативите са повече, но трябва предварително да проверите дали има алергични деца от гостите Ви и ако няма може да изберете ягодова, шоколадова, горски плод, кокос и др.

Нашите партньори в лицето на „Лагуна“, „Скай Лайн“, „Домашната сладкарница“ гарантират уникален вкус и перфектен дизайн на предлаганите от нас торти. Ние от детски клуб „Игромания“ Ви гарантираме прекрасен ритуал по поднасянето на тортата, много усмивки, страхотно настроение и емоции на най-важният ден в живота Ви рожденият ден на вашето дете.