Състезателно детско парти “Игромания”

Всички базови пакети за рожден ден, които предлага детски парти клуб Игромания включват състезателно парти “Игромания”.

Как протича детският празник при избор на този пакет?

Първите 20-30минути , рожденника посреща гостите си и децата си играят индивидуално. След това аниматорите от детски парти клуб Игромания, организират игри свързани с атракционите на клуба. Запазена марка за нашия детски център е игри свързани с басейна с топки, като имаме няколко варианта според възрастта и интересите на децата. Събиране на топки, дъжд от топки, търсене на съкровище и т.н.т.

Следва хапване за децата, което е придружено от играта- Колко добре познаваме рожденника?

Време е за зрелищна дискотека на видео стена с най-актуалните хитове, които са във вариант Just Dance. Обявяваме крал и кралица на дансинга, Героите са изморени и следва ритуала за тортата, който се извършва пред уникално декорираната ни празнична стена с визия на морско дъно. Всички приятели на рожденника отправят към него най-прекрасните и искрении пожелания.

Следващите игри отново са свързани с атракционите на клуба, като варират според възрастта и интересите на рожденника: музикален стол; артистично пързаляне; строителство на лего кули и т.н.т.

Последните 15-20минути от партито децата играят индивидуално на атракционите на които не могат да им бъдат организирани игри- джаги, въздушен хокей, батут и др.

Нашето име “Игромания” говори за емоцията, която ще изпитат децата, ако празнувате при Нас. Очакваме Ви :).