Първи Рожден Ден

Първият рожден ден на Вашето дете предстои през следващия месец. Имате няколко алтернативи за празнуване и Вие трябва да направите правилния избор.

Рожденият ден на 1 годинка може да бъде отпразнуван в къщи, в детски клуб или в ресторант. Изборът Ви до голяма степен зависи от гостите, които планирате да поканите.

Празнуването на първия рожден ден в къщи е подходящ вариант, през зимният сезон когато има множество вируси и епидемии. В този случай може да организирате семейно тържество в тесен кръг с вашите близки.

Празнуване в ресторант е подходящ вариант, когато желаете да поканите повече гости, но по- голяма част от гостите Ви са без деца. В зависимост от вкусовите ви предпочитания може да изберете ресторант с различни стилове кухня. Би било уместно да изберете ресторант , в който има отделни зали, така че вашият празник да има своята индивидуалност.

Рожден ден на 1 годинка в детски клуб е подходящ вариант, когато желаете да поканите  над 8 деца. При изборът на детски клуб за рожден ден е важно клубът да е оборудван с атракциони за всякаква възраст, за да може всичките Ви гости да се забавляват. Задължително проверете дали детския клуб се затваря за външни посещения, това е много важно условие за безопасността на децата и индивидуалността на вашия празник. След като изберете детския клуб, задължително заведете детето на почасова игра преди рождения ден за да може да опознае атракционите и да свикне с обстановката. Когато детето посети за първи път детския център на рождения си ден има голяма вероятност да бъде до известна степен стресирано и да не се чувства в свои води. Това правило ви съветваме да спазвате за деца до 4годишна възраст.

Часът на партито съобразете с режима на вашето дете и гостите Ви. Продължителността на партито е уместно да бъде между 2 часа и 2 часа и 30 минути.

Изборът на торта е много важен момент от организацията на празника.  За първи рожден ден родителите поръчват почти винаги фигурална торта (торта с фонданова декорация). При избора на торта Ви съветваме да се ограничите с асортимента от каталога на съответната сладкарница. В много случаи сладкарниците се съгласяват да изработят торта по желана от вас снимка, но има голяма вероятност да не оправдаят вашите очаквания. В унисон с тортата Ви съветваме да изберете украса за първия рожден ден на вашето дете. Подходящата украса внася допълнително настроение и допринася празникът на детето Ви да остане един незабравим спомен. Ние от детски клуб Игромания декорираме в желана от Вас тема кът за поднасяне на тортата, който се намира в залата за родители.

За да улесним Вашият избор сме изработили пакетни предложения в които е включено всичко необходимо за вашия празник.