Погача в детски парти Клуб София

Първия най-важен празник в живота на детето Ви е неговата погача, на този ден ще представите Вашето дете в обществото. Специфичното за този празник е присъствието единствено на дами. В случай, че разполагате с просторно жилище или градина през летните месеци, можете да организирате този празник в къщи. При липса на достатъчно пространство в домашни условия, най-правилното място за това събитие е детски клуб.

Ние от детски парти клуб Игромания имаме дългогодишен опит в организирането на такъв тип събития. Основното ни приемущество е нашата просторна и комфортна зала за родители, която е с капацитет до 35човека. В тази зала ще аранжираме за Вас тематична украса, която ще бъде прекрасен декор за снимки с Вашите гости. По време на Вашето тържество, залата ще бъде затворена за външни посетители. Освен комфорт в Нашия детски парти център ще се наслаждавате на добре подбрана селекция от храни и напитки.

Оставяме на Вас избора, дали да се доверите на традициите и да поръчате само сладки плата или желаете да поръчате и друг вид кетъринг. Погачата е единственото събитие организирано в Нашия детски клуб, на което позволяваме да се внасят храни, т.к това е неизменна част от традицията. Ако по-голяма част от гостите Ви ще бъдат възрастни Ви съветваме да изберете Пакет Погача, който е специално създаден за такъв тип събития.
В случай, че половината от гостите Ви ще бъдат деца, Ви съветваме да изберете някой от пакетите ни за детски рожден ден. По този начин ще получите пълноценно забавление, както за деца, така и завъзрастни.

Изключително предимство на Детски парти клуб Игромания е стратегическата Ни локация. Намираме се на 50м от метростанция Красно село, спирка на трамваи и автобуси.

Доверете ни се за да превърнете първият празник в живота на Вашето дете в едно незабравимо преживяване.