Коледно парти в детски парти център Игромания

Най-дългоочакваният празник за всички деца е Коледа, този празник е свързан с много позитивизъм, положителни емоции и вълнение. Ние от детски център Игромания организираме различен формат коледни партита, според изискванията и очакванията на клиента.

Един от вариантите е фирмено коледно парти. Материалната база с, която разполагаме дава възможност за организиране на коледно парти на децата на вашите служители в формат до 30-35 деца и 35-40родители. В зависимост от вашият бюджет може да включим в коледната Ви различни забавления за децата като: коледна дискотека, раздаване на подаръци от дядо Коледа, организиране на игри и викторини от джуджета аниматори, ателиета за изработване на коледни сувенири и т.н. Предлагаме и разнообразно детско меню, както и коледни торти, изработени от най-добрите сладкарници в гр.София.

Организиране на коледно парти за ученици и деца от детската градина. Детски клуб Игромания има дългогодишни традиции в организирането на коледни тържества на училищата, които се намират в съседство 51СОУ „Елисавета Багряна”, 36 СОУ”Максим Горки”, 34ОУ”Стою Шишков”, 2СОУ”Емилиян Станев”, 142 СОУ и др. Предлагаме организиран, лицензиран транспорт за децата от училището до клуба и обратно. Предлагаме разнообразна коледна програма, съобразена с възрастта и интересите на учениците. Детското меню може да включва пица (от пицария Дон Вито) или свежи сандвичи, сокче ”Капи”/ Мин.Вода. Ако желаете може да бъде включена и коледна торта, но тя не е задължителен елемент. За Ваше улеснение предлагаме и подаръци за децата на преференциални цени.

В детски клуб Игромания организираме и индивидуални коледни партита. Ако Вие и вашите приятели желаете да организирате коледно тържество на децата ви, можете да се възползвате от нашите пакетни цени за рожден ден, като допълнително може да поръчате Коледна програма или Коледна дискотека или само раздаване на подаръци от дядо Коледа.

Детски център Игромания е най-подходящото място в София за организиране на коледно парти, т.к. разполага с разнообразни атракциони за забавление на децата, има много свободно пространство за провеждане на коледна програма в различен формат, допълнителна зала за организиране на коледни ателиета, квалифициран персонал от млади, усмихнати и позитивни хора, които ще сбъднат коледната мечта на вашето ангелче.