Какво трябва да проверим при избор на детски клуб за рожден ден

На територията на град София има множество детски клубове за празнуване на детско парти. За да бъде вашият празник на ниво, трябва да направите своя избор по множество критерии.

От основно значение при изборът на детски клуб е индивидуалното отношение към Вас и детето Ви. На този празник вашето слънчице ще бъде изключително щастливо, ако получава необходимото внимание и се чувства специален. Ако решите да празнувате в детски клуб в МОЛ, вашият рожден ден ще бъде част от многото детски празници.  Когато резервирате детско парти е от особено значение да проверите колко аниматори ще се грижат за децата и в какво ще се изразяват техните грижи. В това отношение всички клубове имат различни стандарти, които може да не отговорят на вашите очаквания. Ние от детски клуб Игромания при провеждане на детски рожден ден затваряме клуба за външни посещения, за децата ви се грижат минимум две какички, залата за родители се обслужва от барман/сервитьор, като по този начин гарантираме вашето спокойствие и комфорт.

Според възрастта на детето трябва правилно да прецените дали атракционите, които са налични в детския клуб ще бъдат интересни за рожденика и неговите гости. Съветваме Ви да избирате детски клубове в , които има забавления и игри за деца от всички възрасти. Наличието на множество атракциони за игра ще гарантира прекрасно парти дори и без наличието на тематично парти или професионална анимация. Ако решите да имате тематично парти или ди-джей, свободното пространство за организиране на игри и танци е от изключително значение. При Нас ще намерите всичко това много пространство и разнообразни игри и атракциони за всякаква възраст – джунгла,басейн с топки, батут, стена за катерене с пирамиди, къщичка, детска пързалка хипопотам, множество клатушки за по-малки деца, както и безплатни джаги и айс – хокей за по – големи деца.

Детският рожден ден е празник не само на детето, но и за неговите родители, на този ден вие също искате да се забавлявате да обърнете внимание на своите приятели, в  този случай Ви съветваме да изберете детски клуб с отделна зала за родители. По – този начин може да реализирате две партита  едновременно за деца и за възрастни, като пространството и комфорта отново са от първостепенно значение. Ако  празнувате бебешки рожден ден и не очаквате повече от 10възрастни е по-удачно да ангажирате детски клуб с обща зала за деца и родители, като по този начин малките дечица ще бъдат близо до своите родители.

Има още много факти, които трябва да проверите когато избирате детски парти клуб за рожден ден, но все пак доверете се и на интуицията си когато влезете в някой детски клуб, в който Ви допада атмосферата, отношението на човека който Ви посрещне. Това е Вашето място.