Какво детско парти да изберете за рожденият ден на Вашето дете

За да бъдете удовлетворени от партито на Вашето дете е от особено значение, изборът Ви да бъде съобразен с възрастта на детето и неговите интереси и предпочитания.

Ако Вашето дете и неговите гости са на възраст до 4 години, не ви препоръчваме тематично парти, т.к  децата на тази възраст са индивидуалисти и трудно могат да бъдат организирани в общи игри и забавления. При тематичните партита  ролята на аниматора е да насочва изцяло вниманието към рожденика,  да поддържа преповдигнато настроение,  което при някои деца може да предизвика обратен ефект. Нашите базови промоции за детски рожден ден включващи обгрижване на децата от двама заниматели и рисунка на лица са правилният избор за Вашето парти.

Ако рожденикът е на възраст от 3-4 годишна възраст, но голяма  част от приятелите му са над 5 годишна възраст може да изберете тематично парти. Подходящо парти за детски рожден ден в такъв формат е – Клоун парти или Фокусник.  Всички деца независимо от възрастта им обичат музиката, която може да бъде комбинирана с интересни игри, другата алтернативата която Ви предлагаме e Мюзик денс парти за малки и големи.

В случай , че вашето дете е на възраст от 5 до 7 години.Имате две алтернативи. Единият вариант детско парти със дисни герои: за момичета – Принцеса, Монстър Хай, Уинкс, Стефани и др; за момчета – Спайдермен, Спортакус, Батман , Бен тен и др. В този случай ще сбъднете желанието на своето дете да срещне любимият си герой. Вторият вариант е универсално парти в което ще се забавляват всички гости , като – Джънгъл парти, Пиратско парти, Енгри  Бърдс, Парти Игромания и др, като тези партита включват много игри, музика, викторини, динамика и  преповдигнато настроение.

Ние от клуб Игромания сме правилният избор за детски рожден ден, ако Вашето дете е на възраст от 8 до 10години, т.к разполагаме с голяма площ и разнообразни атракциони. Подходящите тематични партита за тази възраст са Сървайвър парти, Мюзик Денс,  Ди Джей, Кареоке и отново парти Игромания за по – големи деца.

Детски клуб Игромания е мястото където рожденият ден на Вашето дете ще остане незбравим  спомен, ще получите индивидуално отношение и ще се почувствате специални на най-светлата дата в годишния календар.