Детски Рожден ден под карантина

Детският рожден ден в условия на Корона вирус трябва да бъде организиран по възможно най-добрия начин, за да може до известна степен да компенсирате сивото ежедневие на детето през последните месеци.

Първият етап от организирането на партито е да подберете гостите, които ще поканите. Тесен кръг от хора, чийто присъствие със сигурност ще зарадва рожденика. В домашни условия основните елементи на детския рожден ден са тематичната украса и тематична торта.

Украсата на вашето парти може да се състои от: празничен надпис, тематични чинийки, чашки, шапки, свирки, балони (латексови, фолиеви, прозрачни, с глави на герои, цифри и др). Нашият основен партньор в доставката на парти артикули за тематични украси е http://party-deluxe.com/.

Детските торти са два основни типа: фото картинка и торти с захарна декорация. Сладкарниците, които са наши партньори имат доставка по домовете – Сладкарница Лагуна http://www.laguna-bg.com/; Шамони http://shamoni.net/; Скай Лайн http://www.skylinecakes.com/.

Най-лесният вариант за приготвяне на торта в домашни условия е медена торта с готови блатове от Магазин-Берьозка http://shop.berezka.bg/bg/torty-i-korzhi/korzhi-dlya-torta-medovik-500gr/. Кремът се приготвя от 2 кофички заквасена сметана и захар на вкус, между блатовете и крема слагате сладко и на финала поръсвате с ядки или шоколадови пръчици.

Третият основен елемент от домашното парти е забавлението. Свалете музика, която детето харесва, купете маскировачни аксесоари, направете си домашна дискотека. Можете да разгледате в мрежата нови, различни игри подходящи за домашни условия.

Надявам се, че след като вложите старание в организацията на един домашен празник, ще успеете да направите детето си истински щастливо на най-важният ден в годината!