Детски рожден ден за по-големи деца в София

Рожденият ден на вашето слънчице наближава , детенцето се чувства вече пораснало,  повечето детски клубове му се струват бебешки, същевременно все още истински се забавлява на детски атракциони  като : пързалки, скачане на батут, басейни с топки и т.н.т. Тази дилема се наблюдава , при празнуване на рожден ден на  8,9 или 10годишни.

Какви са алтернативите?

Ако изберете рожден ден в някой МОЛ с огромна джунгла, децата ще се забавляват, но ще празнуват едновременно няколко рожденика. Освен това с какво ще е по- различен този ден от останалите уикенди, когато го оставяте да си поиграе в детския парти клуб, докато Вие пазарувате в кварталния МОЛ.  Стандартите в детските парти центрове в МОЛовете е 1 аниматор да се грижи за 7-14деца, като ги наблюдава докато играят в голямата джунгла. В повечето случаи, освен съученици планирате да поканите деца на ваши приятели, които са по-малки или по-големи от рожденика, като деца на различна възраст трудно ще се забавляват на едно място едновременно. Вариантите са малките деца да бъдат оставени в бейби зоната, а по-големите да стоят в зоната за родители или да играят на машинки и в двата случая по-малките и по-големите деца няма бъдат част от партито. Местата за детски рожден ден с такава атмосфера са детски клуб МОЛ България, детски клуб Капела Плей, детски клуб Парадайс МОЛ и др.

Класическата алтернатива е празнуване в детски парти клуб. Изберете детски клуб с голяма площ и множество атракциони, в който да се забавляват всички деца независимо от възрастта им.  Изберете тематично парти според интересите на рожденика – музикално или състезателно, динамично, екстремно. За разлика от останалите алтернативи за детски рожден ден тук ще получите индивидуално, топло отношение към рожденика. Детски парти клуб Игромания е един от малкото детски клубове в София подходящ за рожден ден на по- големи деца. Разполагаме с разнообразни атракциони за малки и големи- къща тиква , пързалка хипопотам  и клатушки за по малките, джунгла, басейн с топки, огромен батут, стена за катерене с пирамиди, безплатни джаги и айс-хокей .

Празнуването в боулинг зала е също алтернатива за детски рожден ден. Това ще бъде едно забавно и прекрасно парти, особено ако детето има тренинг , т.е. посещавате боулинг зала през свободното си време. Боулинга изисква определени похвати, които 8-10годишните деца не могат да придобият инстинктивно, ако вашето дете е  със спортен дух и обича да побеждава, но няма опит в боулинга не Ви съветваме да организирате парти в такъв формат. Децата на тази възраст бързо губят интерес към играта и се пренасочват към игри с жетони- джаги, айс- хокей, електрически баскетбол и т.н.т., така че си подгответе значителна сума в монети.

Следващият вариант е спортно мероприятие.  Център за катерене или ледена пързалка е прекрасен вариант за забавление на децата, но дали е подходящ за детски рожден ден. При тези спортове всеки се забавлява индивидуално на практика единственият момент, в който всички децата са заедно е храненето и тортата.  Липсва приповдигнато настроение,  емоция и др. Наемане на спортно игрище за футбол или баскетбол за момчетата е страхотно парти, ако детето харесва тези спортове. Единственият недостатък е че трябва да се съобразите с метеорологичната прогноза за времето.

Независимо от изборът Ви, най- важното е да се съобразите с интересите на вашето вече пораснало дете.  Съветваме Ви детето да участва изцяло в резервацията  – избор на торта, детско меню, тематично парти, на тази възраст децата са с изразено собствено мнение, което не трябва да бъде пренебрегвано.