Детски рожден ден за най – малките. Бебешки рожден ден в София

Организирането на детски рожден ден на детенце, което навършва една или две години отнема много време и усилия от страна на родителите, т.к. до този момент нямат опит в организирането на такива събития. Поради тази причина ние от детски парти център Игромания, решихме да споделим опитът си с Вас:

Основно значение за безпроблемното протичане на бебешки рожден ден е времето през което е уместно провеждането му, ние Ви съветваме да изберете сутрин или късен следобед, като по този начин има по-малък риск детето да е раздразнено и празникът му да бъде провален.

При изборът на място за празнуване на детски рожден ден на дете на тази възраст се основава на първо място броя възрастни и броя деца, които планирате да поканите на рожденият ден. Може да празнувате в тесен кръг с най-близките, но в повечето случаи при провеждане на рожден ден на малки деца списъкът с поканени е доста голям, т.к. включва роднини, приятели, колеги, майки от градинката и т.н.т . Ако празнувате в тесен кръг до 10възрастни и 2,3деца Ви съветваме да изберете някой ресторант с детски кът. Ако планирате да организирате детски празник в формат над 15 възрастни и над 8деца, може да празнувате в детски клуб с обширна и комфортна зала за родители или в ресторант в, който да поканите външен аниматор. Имайте в предвид, че цената за наем зала в детски клуб Игромания за 10деца(2часа) и обгрижване на деца от две какички е аналогична с хонорара на външен аниматор за 2часа. Ако решите да празнувате в детски клуб предварително ще фиксирате менюто, според вашите очаквания и възможности.

Когато избирате детски клуб за рожден-ден на малки деца, Вие се съобразявате с техните интереси като кукли, колички, плюшени играчки и т.н.т. Този вид играчки не са подходящи за обществени заведения, т.к са начин за пренасяне на вируси и бактерии. Представете си едно плюшено мече в детски клуб от колко деца е гушнато за една година. Изберете детски клуб със статични атракциони клатушки,люлки, къщички, пързалки и т.н.т.

Първия рожден ден на вашето дете е свързано с много вълнение, искате всичко да бъде перфектно и прекрасно. Първите въпроси които си задавате е „ Какво меню да избера?, Какво количество да поръчам?….. Ако решите да празнувате сутрин или следобед подходящи плата са хапки(мини сандвичи), солени палачинки, тарталети, банички, солени еклери и т.н.т, ако празнувате вечер е добре да включите и мезета, като луканка, пастърма, пилешки хапки, мини кюфтенца и т.н.т. Повечето детски клубове работят с външен кетъринг, поради която причина не ви съветваме да акцентирате на топлите( панирани) плата. Средното количество, което следва да предвидите за един гост е 10 хапки.

Изборът на торта е от основно значение снимките от този момент ще ни връщат спомените ни. При избор на торта с фото картинка избирайте картинка с ярки контрастни цветове, ако вие изпращате снимка на сладкарницата трябва да бъде с висока резолюция. При избор на фигурална торта се доверете на водеща сладкарница в бранша, т.к. за изработването й е свързано с значителен професионализъм и творчество. Размерът на тортата, която ви е необходима се изчислява по следният начин: децата + родителите, делено на две. Едно парче торта е достатъчно за един родител и едно дете.

Надявам се, че с нашите съвети ще бъдем полезни на много млади семейства в организацията на най- важният празник в календара.