УЧЕНИЧЕСКА ЗАНИМАЛНЯ СОФИЯ

Частна занималня Учебнотека в София работи с 36 СОУ ”Максим Горки , 34 ОУ „Стоян Шишков”, 2 СОУ „Емилиян Станев”, 51 СОУ ”Елисавета Багряна”, 25 ОУ „Д-р Петър Берон“. Занималнята е разположена на площ от 100кв.м, като са обособени  две просторни зали , които са модерно оборудвани и съобразени с всички изисквания и стандарти. Детската занималня в София е подходяща за деца от предучилищна възраст до 5ти клас, като обучението се извършва в малки групи с индивидуален подход към всяко дете. Обучението на децата се извършва от действащи, сертифицирани преподаватели от елитни столични училища.Нашата основна цел е да създаваме и поддържаме високо ниво на предлаганата услуга, чрез:
работно  време съобразено с ангажираността на родителите от 8:00ч. до 19:00ч.
междинна  закуска в детската занималня.
обяд в ресторант, който се намира в съседство, на цената на ученическият стол.
взимане / водене/ на децата от училище с организиран транспорт – микробус.
подготовка на  домашни и уроци  по учебната програма, допълнителни упражнения и тестове за успешно усвояване на учебния материал;
подготовка на  домашни по английски език с квалифициран преподавател;Ученическа занималня „Учебнотека“  е мястото където децата ще намерят домашен уют, прекрасни условия, професионални преподаватели и мило отношение.

Месечна такса 260лв, доплащане за обяд 3.00лв на ден.

DSC_0900