Незабравимият рожден ден на вашето дете

Най – важната дата в годишния календар за всяко дете е, разбира се, рожденият ден. А това е така, защото точно на този ден стават чудеса, сбъдват се мечти, подаряват се изненади и се изпълняват всякакви желания.

Да бъдеш вече по – голям за малките деца означава да знаеш и да можеш повече, да разбираш по – добре големите и да приличаш на тях, да правиш всичко като възрастен и да ти разрешават забранени неща.

Забързани в ежедневните си грижи и проблеми, понякога забравяме, че този ден е очакван с нетърпение и вълнение, не само от децата, но и от неговите близки и приятели. Преди всяко празнуване на рождения ден се повтаря познатия сценарий – започваме с планирането, приготовленията и в търсене на отговорите на безброй въпроси: Къде този път да празнуваме рождения ден, така че да бъде незабравим? Как да го организираме, за да е вълнуващ и за децата, и за възрастните? Какви изненади, игри и подаръци да подготвим за децата, за да е интересно и забавно? Какво да не забравим, за да не пропуснем нито миг от празника? Как да успеем да се веселим, заедно с детето, като си спестим умората и изтощението от всички приготовления? Как да запазим само хубави спомени от този рожден ден? И още, и още много въпроси! Познати са ви, нали?

Отговорът на всички тези въпроси всъщност е само един – Детски център Игромания! Оставете своите грижи в ръцете на професионалистите от Детски парти клуб Игромания! Спестете си времето, усилията и главоболията, помислете и се погрижете и за себе си! Всеки детски рожден ден е семеен празник и е важен не само за детето, но и за цялото семейство. Ние, от Детски парти клуб Игромания, ще плануваме и ще подготвим всичко вместо вас. Ще организираме уникално и оригинално тържество, без нежелани, непознати и неочаквани гости, без суета и притеснения дали ще допадне на Вашето дете тематичното парти. Рожденият ден при нас е спомен, което детето ви и вие ще запомните завинаги. Залата ни е уютна и просторна, с модерен интериор и дизайн, в която децата ще се чувстват в безопасност, където на воля да празнуват и да се веселят.

Но какво е детски рожден ден без игри, подаръци и изненади? Помислили сме и за това! На разположение на малчуганите ще бъдат парти костюми, перуки, аниматори, маски и аксесоари, с които ще могат да се забавляват, а специалната рисунка на лицето не само ще ги преобрази, но и ще предизвика у тях радостни усмивки и емоции, които никога няма да могат да забравят. Очакват ги атрактивни и развлекателни игри, с разнообразни и интересни играчки и съоръжения, подаръци за всяко дете и специална изненада при поднасяне на тортата. Всичко това ще бъде съобразено с възрастта на децата, за които през цялото време ще се грижат професионалните ни аниматори. Предварително ще уточним желаните от вас подробности и най – малки детайли, така че нищо да не попречи вашият рожденик да получи специалното ни внимание и незабравимия си детски рожден ден. Тематично парти? Няма проблем! Изберете любимите детски герои като тема за вашето парти изненада!

Ще попитате – а какви ще са вашите задължения и ангажименти за тържеството? От вас се очаква само да се забавлявате и да се веселите в нашата зала за родители, създадена единствено, за да ви предложи комфорт и пълен релакс. Там ще можете в приятната компания на своите близки и приятели да отпразнувате рождения ден на своето дете и да се насладите на специално подбраните за вас храни и напитки. В уютната обстановка, заобиколени от щастливи, празнуващи деца, ви пожелаваме да съберете повече слънчеви усмивки, настроение и неповторими впечатления. Защото, за всички нас, работещите в парти клуб  Игромания, те са нашето удовлетворение и награда за добре свършена работа.

Заповядайте при нас – очакваме ви на адрес гр.София, бул. „Цар Борис III” №99 или се свържете с нас на телефон 0876 60 01 62!