Общи условия

Резервация за детски рожден ден (детско парти) по телефона е валидна до 2 дни, като се уточняват точната дата и час на тържеството.

Резервацията се счита за направена при внесено капаро в размер на 100лв. Плащането може да се извърши на място в клуба или по банковата ни сметка. Капаро не се връща, при отменен рожден ден.

В случай на болен рожденик, партито може да бъде преместено за друга дата, като клубът следва да бъде уведомен минимум 3 дни преди първоночалната дата на партито.

Уточняване на всички детайли, свързани с детския рожден ден в Детски парти клуб Игромания в София е желателно да се осъществят една седмица предварително.

Финалното плащане се извършва след приключване на детското парти, като от крайната цена се приспада платеният депозит.

При провеждане на рожден ден, детски клуб Игромания е затворен за външни посещения, по този начин вашето слънчице ще се почувства специално и цялото внимание ще бъде насочено към него. Продължителността на партито е 2 часа, като може да бъде удължено, ако позволява заетостта на клуба. През почивните дни, удължението на партито, следва да бъде фиксирано предварително.

Какво включва наем зала?

  • Покани за вашите гости
  • Затваряне на клуба за външни посещения
  • Ползване на всички съоръжения за игра, включително джаги и айс-хокей
  • Обслужващ персонал, 1 служител в залата за деца и 1 служител в залата за родители.
  • Ритуал при поднасяне на тортата

Детски парти център Игромания е правилният избор, ако желаете рожденият ден на Вашето дете да бъде незабравим, вълнуващ, изпълнен с много игри и веселие.