ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ

Детски парти клуб Игромания е със стратегическа локация в близост до кварталите Красно село, Бели Брази, Лагера, Красна поляна, Хиподрума, Борово, Овча Купел, Павлово, Бъкстон, Гоце Гелчев, Стрелбище. Площта на която се простира е 250 м², като са обособени две прекрасни зали: зала за игра и зала за родители.

Зала игра

Залата за игра е нашия диамант, където децата ще се пренесат в царството на игрите и изненадите. Погрижихме се да осигурим атрактивни играчки за всяка възрастова група – за малки (2-5г ) и за по-големи деца (6-10г), което включва уникална 20 м² джунгла, голям трамплин, омекотена стена за катерене, мостчета, къщичка, електрически баскетбол, електрическо пияно,огромен  конструктор с меки форми, пързалки, клатушки, басейн с топки и още изненади , а за по-големите… две джаги и айс хокей. Декорирахме стените, като дъга, което да направи света на Игромания още по-чуден и тайнствен.

Това е рецептата на Игромания + щипка обич, грижовност и отдаденост!
Очакваме ви!

Зала родители

Създадохме кът и за Вас, „порасналите деца”. Той е уютен, просторен, свеж и релаксиращ, решен в топли тонове и естествени материи. Там вие с вашите приятели можете да се отпуснете и да полеете подобаващо празника на вашето дете, дори и компанията ви да е по-голяма (30 души). Помислихме както за комфортната обстановка, така и за селекцията храни и напитки, които със сигурност ще направят прекарването ви още по-приятно.